Conferința Zilele Zilele Spitalului Clinic de Recuperare Iaşi, ajunsă la a XVI-a ediție, se va desfășura între 12 si 17 martie la Iaşi, la Hotel Ramada. Cu o titulatură simbolică, “Trecut, prezent și viitor în recuperare”, evenimentul marchează, în acest an, împlinirea a 40 de ani de la înființarea spitalului.

Organizatorii evenimentului sunt: Primăria Municipiului Iaşi, Universitatea de Medicină şi Farmacie “Grigore T. Popa” Iaşi, Spitalul Clinic de Recuperare Iaşi, Colegiul Medicilor, Filiala Iaşi, Societatea de Medici si Naturalişti  Iaşi, Societatea Medicilor de Familie Iași, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, Societatea Studenţilor Medicinisti Iaşi și Colegiul Teritorial al Fizioterapeuţilor Iași-Vaslui

La conferință vor participa specialiști de marcă din țară și străinătate în domeniile neurologiei, ORL-ului, audiologiei, ortopediei, cardiologiei, reumatologiei, pneumologiei, medicinei muncii, recuperării medicale şi medicinei de familie.

Este o deosebită plăcere pentru noi să vă invităm să luaţi parte la această manifestare emblematică pentru lumea medicală ieşeană ȋn Anul Jubiliar 2018,  anul ȋmplinirii a 40 de ani de la ȋnfiinţarea Spitalului Clinic de Recuperare Iaşi, anul celebrării a 40 de ani de activitate medicală de recuperare profesionistă ȋn Iaşi şi ȋn zona Moldovei”, transmite comitetul director al conferinței, alcătuit din ec. Carmen Cumpăt, președinte, prof.univ.dr Florin Mitu, vicepreședinte și dr. Doru Baltag, secretar științific.

Printre temele propuse, se numără “Reabilitare pulmonară: trecut, prezent si viitor”, “Tratamentul anticoagulant – noi provocări”, “Noi aspecte ale recuperarii cardiovasculare”, “Leziunile coronariene și valvulare – de la chirurgie la recuperare”, “Noi factori de risc cardiovascular”, “Actualități în managementul pneumoconiozelor”, “Comorbidități și strategii terapeutice țn spondilartrite”, “Manifestări extraarticulare  versus comorbidități in spondilartrite” și “Impactul manifestarilor extraarticulare asupra deciziei terapeutice in spondilartrite”.

Vezi AICI programul complet al manifestării.

 

TAXE DE ÎNSCRIERE LA CONFERINȚĂ

Categorie de participanți până la 1 martie 2018 după 1 martie 2018
Medici primari, specialiști 200 lei 300 lei
Medici rezidenți 50 lei 100 lei
Kinetoterapeuți, logopezi, psihologi 50 lei 100 lei
Asistenți medicali 50 lei 100 lei
Profesori școli speciale 30 lei 30 lei
Însoțitori 50 lei 50 lei
Taxa curs Curs preconferinta: Sportul si bolile cardiovasculare,
12 martie 2018
(70 participanti)
40 lei

Studenții au posibilitatea de a asista la lucrările conferinței fără nici o obligație financiară.

Manifestarea va fi creditată de Colegiul Medicilor din România.

Website: www.recuperareiasi.ro

Înaintea evenimentului, pe 12 martie, va avea loc un curs precongres: ”Sportul și bolile cardiovasculare, organizat în patru module”. Directorul cursului este prof.univ.dr. Florin Mitu.

Vezi AICI programul cursului.