Ministerul Cercetarii şi Inovării împreună cu agenţiile de finanţare care asigură conducerea de programe/subprograme din cadrul Planului Național de Cercetare – Dezvoltare şi Inovare pentru perioada 2015 – 2020 (PNCDI III), UEFISCDI, ROSA şi IFA, doresc extinderea bazei de potenţiali evaluatori.

Astfel, prin intermediul acestui mesaj, vă adresăm invitaţia de a face parte din baza unică de selecţie a experţilor evaluatori utilizaţi în procesele de evaluare a proiectelor CDI naţionale, prin completarea profilului Dvs. de expertiză în platforma www.brainmap.ro.

Selecţia domeniului de expertiză se face din domeniile de specializare inteligentă/prioritate publică (conform Strategiei Naţionale de CDI 2014-2020) şi/sau din domeniile existente la European Research Council.

În situaţia în care detineţi deja un cont în platforma, vă rugăm să actualizaţi informaţiile existente.

Notă:

În contul din platforma www.brainmap.ro se va încarca şi o declaraţie pe propria răspundere, din care să rezulte că în ultimii 5 ani nu aţi fost subiectul unor sancţiuni legate de etică sau deontologie profesională. Declaraţia se semnează de Dvs. şi se încarcă în secţiunea dedicată ”Declaraţie pe proprie răspundere privind etica şi deontologia profesională”, nefiind necesară transmiterea în format tipărit.

Pentru asistenţă vă stăm la dispoziţie la adresa: support@uefiscdi-direct.ro