Începând de astăzi, 13 noiembrie 2019, toți salariații Universității pot beneficia de titlu de călătorie cu reducere de 50% din tariful unui abonament unic zona 1, valabil 30 de zile, potrivit H.C.L. nr. 359 din 27 septembrie 2019 care se referă la angajații tuturor unităților de învățământ din Iași.

Beneficiarii facilității vor putea achiziționa titlurile de călătorie prin intermediul aplicaţiei 24pay, sau la tonetele CTP (angajatul trebuie să prezinte o adeverinţă eliberată de Biroul de Resurse Umane al UMF Iași vizată la zi sau legitimația de serviciu avizată la zi).

Cum intrăm în posesia titlurilor de călătorie reduse:

1. Varianta clasică, de la tonetele Companiei de Transport Public

Beneficiarii care nu folosesc aplicația 24pay pot achiziționa de la tonete titlul de călătorie redus în baza adverinței eliberate de unitatea de învățământ unde își desfășoară activitatea beneficiarul/legitimației de serviciu vizată la zi.

2. Varianta electronică – aplicația 24pay

UMF Iași – care este înregistrată deja pe platforma online dezvoltată de CTP, trebuie să încarce baza de date a tuturor angajaților. Apoi, angajații vor accesa următorul link: sctpiasi.ro/elevi, își vor face cont precizând denumirea instituţiei de învăţământ,  numărul matricol (marca),  adresa de e-mail şi o parolă. La finalizarea  înregistrării, angajatului i se va afişa un cod care va fi folosit în aplicaţia 24pay (se poate descărca gratuity din Google Play sau App.) Instrucțiuni pentru utilizarea aplicației 24 pay se regăsesc accesând următoarea adresă: https://www.sctpiasi.ro/tarife/24payelevi . Odată înregistrați pe platforma CTP și în aplicația 24pay, aceştia vor putea scana orice cod QR aflat în staţii, la tonete, în mijloacele de transport public sau pe site-ul CTP, la Secţiunea Tarife/24pay elevi, pentru a putea achiziţiona abonamentul cu preţ redus.