UMF Iași, premiată la Gala Edumanager.ro
23/11/2017
news@umfiasi.ro (618 articole)
0 comentarii
Distribuie

UMF Iași, premiată la Gala Edumanager.ro

Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași a obținut două premii în cadrul Galei EduManager.ro, desfășurată miercuri, 22 noiembrie, în Capitală.  Proiectul ”Linia de finanţare pentru studii de licenţă „Student la U.M.F. Iaşi”  a fost declarat câștigător la categoria “Susținerea activităților şi organizaţiilor studențești” , iar “Perform a+”, proiectul Companiei Antibiotice Iași, dezvoltat împreună cu Universitatea de Medicină și Farmacie ”Gr. T. Popa” din Iași, a fost premiat la categoria “Educație pentru sănătate”.

Proiectul ”Linia de finanţare pentru studii de licenţă „Student la U.M.F. Iaşi” , lansat anul trecut,  în parteneriat cu BRD, oferă studenților UMF-iști posibilitatea de a accesa o linie de finanțare  pentru plata taxei, ratele urmând să le achite la sfârșitul studiilor, din salariul de medic rezident.

În cadrul proiectului Perform a+, studenți de la Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași au  învățat alături de specialiștii companiei Antibiotice ce înseamnă să fii farmacist performant într-o companie de top.

Din cele peste 130 de proiecte înscrise în competiția Galei EduManager.ro, echipa editorială a portalului EduManager și partenerii săi de jurizare (Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării, și Inovării; Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România; Federația Națională a Asociațiilor de Părinți – Învățământ Preuniversitar; Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii) au desemnat 56 de proiecte câștigătoare. Toate proiectele înscrise în competiție vor fi incluse în anuarul “EduManager.ro – Proiecte de referinţă în educaţie 2017”, care va fi definitivat în variantă electronică până la finalul anului.

Taguri eveniment
news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu