CONGRESSIS 2024 – Cea de-a XIX-a ediție a Congresului Internațional pentru Studenți și Tineri Medici

apr. 23, 2024 | @ Studenti | 0 comentarii

Societatea Studenților Mediciniști Iași în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași organizează în perioada 24-28 aprilie 2024 cea de-a XIX-a ediție a Congresului Internațional pentru Studenți și Tineri Medici – CONGRESSIS.

Deoarece considerăm că accesul la informație și înțelegerea medicinei ar trebui să fie cât mai facile pentru fiecare practicant din domeniul medical, sloganul acestei ediții este „Unravel the Mystery of Science”.

Întreaga activitate se va desfășura în limba engleză, reunind personalități de renume atât din România cât și din țări precum Regatul Unit, Polonia și Oman și oferind tuturor studenților mediciniști din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași  oportunitatea de a lua parte la un schimb internațional al celor mai recente concepte, tehnici inovatoare și idei de dezvoltare în domeniul medical.

Congresul va incepe odată cu deschiderea oficială de miercuri, 24 aprilie, ora 17:30, la Congress Hall Palas, urmând ca pe parcursul zilelor de 25, 26 și 27 aprilie să se desfășoare peste 110 Workshopuri si Conferințe care vor aborda numeroase teme din domeniul medical, chirurgical și al științelor fundamentale și comportamentale. Activitățile se vor fi realizate atât hands-on, pe produse biologice, cât și în Spitale și în cadrul Centrului de Simulare „Prof. Univ. Dr. Cristian Dragomir”. Sesiunile ştiinţifice vor fi jurizate de cadre didactice prestigioase din cadrul  Universităţii  de  Medicină  şi  Farmacie  Grigore  T.  Popa  Iaşi,  iar  la  final  cele  mai valoroase comunicări vor fi premiate.

Inchiderea Congresului va avea loc duminică, 28 aprilie, ora 13:00, în aula „Alexandru Brăescu”, Cladirea Nicolae Leon.