“Parle-moi science!” – concurs pentru studenți organizat de Agenția Universitară a Francofoniei
13/02/2017
news@umfiasi.ro (453 articole)
0 comentarii
Distribuie

“Parle-moi science!” – concurs pentru studenți organizat de Agenția Universitară a Francofoniei

Clic pentru a deschide afișul concursului

Agenția Universitară a Francofoniei lansează concursul pentru studenți «Parle-moi science!», ale cărui elemente cheie sunt munca în echipă, creativitatea și pasiunea pentru știință.

Este vorba de realizarea de către echipe de trei studenți a unor producții video de maximum trei minute, în care să fie explicat, pentru publicul larg, un concept științific învățat, totul într-o manieră comprehensivă, atractivă și inteligentă. Termenul  limită este 6 martie 2017.

Acest concurs se adresează tuturor universităților membre AUF – inclusiv Universitatea de Medicina si Farmacie “Grigore T. Popa” Iasi,  iar marele premiu constă în câte un mini-iPad pentru fiecare participant din echipa câștigătoare.

Mai multe detalii, aici.

Taguri concurs, studenti
news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu

Reguli pentru un dialog civilizat: Comentariile se vor incadra in tematica articolului si se vor referi la articol, si NU la autorul acestuia. Va rugam insistent sa folositi un limbaj civilizat si o limba romana curata si corecta. Comentariile care nu respecta aceste doua reguli simple NU vor fi publicate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii