Facultatea de Bioinginerie Medicală a UMF Iași, medaliată la Congresul Naţional de Balneologie
12/05/2017
news@umfiasi.ro (618 articole)
0 comentarii
Distribuie

Facultatea de Bioinginerie Medicală a UMF Iași, medaliată la Congresul Naţional de Balneologie

Pentru contribuţii la calitatea ȋnaltă a lucrărilor ştiinţifice prezentate şi pentru sprijinul adus ȋn organizarea manifestării, Facultatea de Bioinginerie Medicală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” a primit Medalia Congresului desfăşurat ȋn perioada 4 – 7 Mai 2017, la Băile Govora.

Congresul s-a desfăşurat în parteneriat cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi – prin intermediul Facultății de Bioinginerie Medicală și cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj, Asociaţia Medicală Română (AMR), Societatea Internaţională de Hidrologie Medicală (ISMH), Societatea Română de Medicină Fizică, Recuperare şi Balneoclimatologie și Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol.

Avȃnd ȋn vedere tendinţele actuale şi de perspectivă ale ȋnvăţămȃntului superior ȋn domeniul balneofiziokinetoterapiei şi recuperării medicale, nevoia continuă de modernizare şi de adaptare a educaţiei universitare la cerinţele dezvoltării medicale şi socio-enomice ȋn această arie de activitate, prezenţa Facultăţii de Bioinginerie Medicală din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” Iaşi a constituit o referinţă ȋn stabilirea coordonatelor de dezvoltare ale balneologiei.

Evenimentul organizat de Asociaţia Română de Balneologie a reprezentat o ocazie specială pentru dezbaterea problemelor de interes în balneologie, recuperare medicală,  turism balnear şi cercetarea ştiinţifică, fiind subliniate perspectivele de dezvoltare ale acestui domeniu.

Taguri eveniment
news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu