Clic pentru a deschide

Prof.univ. dr. Basile Spyropoulos, de la Technological Education Institute of Athens, va susține, la  Facultatea de Bioinginerie Medicală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași, în perioada 22-23 Martie 2017, o serie de prelegeri sub titlul de referință “Contemporary Biomedical Technology”.

Prof. univ. dr Basile Spyropoulos este cadru didactic la “Technological Education Institute of Athens”, Medical Instrumentation Technology Department. Domnia sa are o pregătire avansată în domeniul Fizicii Medicale, la Facultatea de Fizică Medicală, University of Heidelberg, Goettingen, Germania și în Biofizică la Universitatea Saarland, din Saarbruecken, Germania.

Temele vizate sunt:

  • “Technologies related to Emergency & Intensive Medicine”
  • “Contemporary Surgery Technologies”
  • “Emerging în vitro Diagnostics Technologies (IVD)”
  • “Advances în Radiotherapy Technologies”.

În cadrul unei întâlniri cu reprezentanți ai conducerii Facultății de Bioinginerie Medicală, se vor avea ȋn vedere dezvoltarea colaborărilor academice, de cercetare, didactice prin schimburi de studenți și de cadre didactice în cadrul parteneriatelor Erasmus+ și se vor purta discuții de cooperare în domeniul propunerilor de proiecte de cercetare internaționale.