Conferința E-RECUPERARE 2017
06/03/2017
news@umfiasi.ro (456 articole)
0 comentarii
Distribuie

Conferința E-RECUPERARE 2017

În cadrul Zilelor Spitalului Clinic de Recuperare Iasi se desfășoară, la Hotel Unirea, în perioada 13-18 martie 2017, conferinta E-RECUPERARE 2017.

Organizatorii evenimentului sunt Universitatea de Medicină şi Farmacie “Grigore T. Popa” Iaşi, Spitalul Clinic de Recuperare Iaşi, Primăria Municipiului Iaşi, Colegiul Medicilor, Filiala Iaşi, Societatea de Medici si Naturalişti  Iaşi, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, Societatea Studenţilor Medicinisti Iaşi şi Colegiul Fizioterapeuţilor.

Printre temele principale ale conferinței se numără: Terapia nonfarmacologică în afecțiunile cardiovasculare și metabolice; Educaţie, antrenament şi suport pentru pacient; E-Tehnologie in Recuperare; Artropatii microcristaline: up-to-date; Ce este nou, în anul 2016, în reumatologie?; Aplicabilitatea în practica clinică cotidiană si Rolul şi indicaţiile actuale ale artroscopiei ȋn patologia degenerativă incipientă a genunchiului.

Website: recuperareiasi.ro

news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu

Reguli pentru un dialog civilizat: Comentariile se vor incadra in tematica articolului si se vor referi la articol, si NU la autorul acestuia. Va rugam insistent sa folositi un limbaj civilizat si o limba romana curata si corecta. Comentariile care nu respecta aceste doua reguli simple NU vor fi publicate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii