Ministerul Sănătății a publicat clasificarea finală a candidaților care au susținut Concursul de Rezidențiat în sesiunea 20 noiembrie 2016. Pentru domeniul Medicină, punctajul maxim pe țară, de 935 de puncte, a fost obținut de un candidat din Iași. Și la domeniul Farmacie, un candidat de la UMF Iași se situează pe primul loc, cu un punctaj de 896 de puncte. Iar acestea sunt doar primele vești bune legate de performanțele studenților UMF Iași la concursul de rezidențiat din acest an!

Clasificările finale cu punctajele obținute de candidați pentru cele trei domenii de concurs:

REZIDENTIAT2016 clasament Medicina

REZIDENTIAT2016 clasament Farmacie

REZIDENTIAT2016 clasament Medicina Dentara

CE URMEAZĂ?

  • Comisia Centrală de Rezidențiat face următoarele precizări privind alegerea locurilor și posturilor:
  • Alegerea locurilor/posturilor în specialitate și a centrelor de pregătire se face în ziua de 27.11.2016 prin teleconferință în intervalul orar 9:00 – 21:00.
  • Candidații se vor putea prezenta în unul din centrele universitare: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș sau Timișoara. Dacă repartiția nu se finalizează în prima zi, va continua în ziua următoare, în același interval orar, iar locurile și posturile rămase disponibile se vor afișa pe pagina de internet http://rezidentiat.ms.ro la sfârșitul
    primei zile de repartiție.
  • Candidații sau împuterniciții acestora care nu sunt prezenți la data, ora și locul fixate pentru alegerea postului ori a locului în specialitate și a centrului de pregătire pierd drepturile conferite de concurs. Candidații sau împuterniciții acestora vor avea asupra lor un act de identitate în termen de valabilitate și, după caz, procura notarială.
  • Programul de desfășurare va fi:
    ora 9:00 – domeniul farmacie
    ora 10:15 – domeniul medicină dentară
    intervalul 12:00 – 21:00 – domeniul medicină
  • Candidații sunt rugați să respecte cu strictețe regulile de acces în sala de alegere (NU poate fi depășită capacitatea sălii), precum și celelalte indicații date de organizatori.