Clic pentru a deschide afișul evenimentului.

În perioada 17-20 mai se desfășoară, la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași, cea mai mare conferință studențească de profil biomedical din România: Conferința Națională de Bioinginerie pentru Studenți și Tineri Cercetători (BENG Conference). Evenimentul este un proiect tradiţional organizat de Asociaţia Studenţilor Bioingineri, în parteneriat cu Facultatea de Bioinginerie Medicală din cadrul UMF Iași.

Conferința se desfășoară la sediul Facultății de Bioinginerie Medicală din strada Kogălniceanu, nr. 11-13.

BENG Conference reunește studenți, din Iași și din alte centre universitare, preocupați de domeniul bioingineriei medicale dar și de medicină, inginerie biochimică, electronică aplicată sau managementul şi marketingul serviciilor de sănătate.

Festivitatea de deschidere are loc miercuri, 17 mai, de la ora 18.00, în Amfiteatrul 1, iar joi, 18 mai, este programată o sesiune de workshopuri interesante, printre care ”Imprimare 3D în medicină și bioinginerie”, ”Biostimulare laser în escarele de decubit”, Tehnici de relevare si prelevare a amprentelor și ”Metode complementare ale tratamentului kinetoterapic”. Vineri sunt prezentate lucrările științifice și posterele, iar sâmbătă are loc festivitatea de premiere.