“Boli de nutriție și metabolism”, “neurologie pediatrică” și “pediatrie generală” sunt temele principale ale celei de-a 29-a ediții a conferinței naționale cu participare internațională ”Zilele Pediatriei Ieșene <N.N. Trifan>”. Conferința se va desfășura la Iași, la Hotel Unirea, în perioada 20-22 octombrie 2016.

Evenimentul – devenit o tradiție în lumea medicală, este organizat, ca în fiecare an, de către Secția Clinică Pediatrie III Iaşi, Spitalul Clinic de Urgenţe pentru Copii „Sf. Maria” Iaşi, Universitatea de Medicină și Farmacie “Gr. T. Popa” Iaşi, Societatea de Medici şi Naturalişti Iaşi – Secţia Pediatrie, Societatea Română de Pediatrie și Colegiul Medicilor din România – Filiala Iaşi.

Manifestarea științifică se adresează unui public țintă divers, alcătuit din medici pediatri, neonatologi, medici de familie, rezidenți, geneticieni și asistenții medicali.

Desfăşurată sub egida unor foruri instituționale și profesionale de prestigiu, conferinţa vă va oferi posibilitatea de a audia teme de interes din domeniul bolilor de nutriţie și metabolism, neurologiei pediatrice și pediatriei generale. Cursurile precongres vor reprezenta o oportunitate pentru rezidenţi şi tineri specialişti de a interrelaţiona direct cu lectorii în problematica aleasă”, se arată în invitația făcută de către staff-ul organizatoric al conferinței.

Lucrările vor fi precedate de cursuri pre-conferință.

Participarea la lucrările conferinței este creditată cu puncte EMC acordate de către Colegiul Medicilor din România, Filiala Iași.

Website-ul evenimentului: www.zilelepediatrieiiesene2016.ro