În perioada  12-14 octombrie se desfășoară la Iași, la  Palas Congress Hall, cea de-a XXV-a ediție a conferinței naționale Zilele Medicamentului 2017”. Evenimentul este organizat de Asociația de Algeziologie din România, în colaborare cu Centrul de Cercetare Avansată CEMEX, beneficiind de suportul științific al Facultății de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa” Iași și al Societății de Științe Farmaceutice din România (Filiala Iași).

Manifestarea se dorește o întâlnire multidisciplinară și multiprofesională, prilej cu care vor exista schimburi de experiență pe subiecte importante, legate de dezvoltarea și utilizarea medicamentelor.

Conferinţa se adresează medicilor și farmaciștilor şi implică participarea specialiştilor care îşi desfăşoară activitatea în spitale, în farmaciile de circuit deschis și închis.

Temele conferinței: cercetări fundamentale în domeniul medicamentului, farmacoterapie și farmacovigilenţă și relația medic-pacient-farmacist.

Președinte de onoare este prof. univ. dr. Ostin C. Mungiu, președintele conferinței este conf. univ.dr. Veronica Bild, iar președintele științific este prof. univ. dr. Simona Negreș.

Manifestarea va fi creditată 16 credite EFC, 7 credite EMC.

CLIC AICI PENTRU A DESCHIDE PROGRAMUL EVENIMENTULUI