Colegiul Medicilor Suceava, Academia de Științe Medicale, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – filiala Suceava și Camera Judeteană a Sindicatului Medicilor Suceava organizează, între 11 și 13 mai, cea de-a VI-a ediție a conferinței „Zilele medicale ale Sucevei”. Președintele conferinței este dr. Sorin Hâncu, președintele Colegiului Medicilor Suceava, iar președintele de onoare al acestei manifestări este prof. univ. dr. Vasile Astărăstoae, fost rector al UMF Iași.

Tema principală pentru acest an este de mare actualitate și de mare impact: patologia infecțioasă. De asemenea, tema permanentă este reprezentată de <urgențele medico-chirurgicale>. Ne vom bucura de prezența unor personalități medicale, profesori și șefi de clinici care prin conferințe și implicare în dezbateri vor crește nivelul științific al conferinței”, a punctat președintele conferinței, dr. Sorin Hâncu.

Taxa de participare este de 250 RON  – pentru medicii care achita până la data de 25 aprilie 2017 și 100 RON pentru medicii rezidenți și medicii pensionari.

Termenul limită pentru trimiterea rezumatelor este 1 mai 2017.

Manifestarea se adresează tuturor specialităţilor medicale si este creditată de către Colegiul Medicilor din România.