Zilele Cardiologice „Prof. Dr. George I.M. Georgescu“
17/10/2017
news@umfiasi.ro (658 articole)
0 comentarii
Distribuie

Zilele Cardiologice „Prof. Dr. George I.M. Georgescu“

Conferința Zilele Cardiologice „Prof. Dr. George I.M. Georgescu“, ajunsă la a patra ediție, se va desfășura la Iași, la Palatul Culturii, în perioada 26-28 octombrie. Manifestarea este organizată de Clinica de Cardiologie Medicală din Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I.M. Georgescu“, sub egida Societăţii Române de Cardiologie, a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” Iaşi, precum şi a Societăţii de Medici şi Naturalişti Iaşi.

Evenimentul, devenit de tradiție la Iaşi, se adresează medicilor cardiologi dar şi celorlalte specialităţi medicale în sesiuni cu profunde conotaţii multidisciplinare”, a punctat prof.univ.dr. Cătălina Arsenescu Georgescu, președintele conferinței.

În cadrul manifestării vor fi audiate conferinţe, simpozioane, mese rotunde, lucrări originale, sesiunea rezidenţilor şi cursuri pentru asistenţii medicali.

În cadrul conferinței mai sunt programate și o sesiune dedicate rezidenților – „Din experienţa clinică a tinerilor cardiologi“, dar și o lansare de carte – volumul „Manifestări neurologice în bolile cardiovasculare”, semnat de Cătălina Arsenescu Georgescu, Grigore Tinică, Doru Baltag și Delia Salaru.

Conferința este creditatp cu 14 credite EMC de către Colegiul Medicilor România.

Website: www.cardiologieiasi.ro

news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu