Excelența Sa Doamna Tamar SAMASH, Ambasador al Israelului în România

Excelența Sa Doamna Tamar SAMASH

Astăzi, 29 iunie 2016, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” a primit vizita Excelenței Sale Doamna Tamar SAMASH, Ambasador al Israelului în România.

Aflată într-o vizită oficială în Iași, Excelența Sa, Doamna Tamar Samash, Ambasador al Israelului în România, a făcut o vizită și la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, unde a avut o întâlnire cu conducerea universității. Excelența Sa, Doamna Tamar Samash și domnul rector, prof.univ. dr. Viorel Scripcariu, au discutat posibilitățile de a îmbunătăți relațiile dintre universitățile de medicină din România și Israel și de a dezvolta relațiile profesionale între spitale din cele două țări.

În continuarea bunelor relații existente între Ambasada Israelului și Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, universitate în care studiază peste 500 de studenți israelieni, s-a discutat și posibilitatea schimburilor de studenți precum și posibilitatea creșterii numărului de studenți de la linia de predare în limba engleză.