Ședință jubiliară a Societății de Medici și Naturaliști Iași
25/06/2018
news@umfiasi.ro (453 articole)
0 comentarii
Distribuie

Ședință jubiliară a Societății de Medici și Naturaliști Iași

În urmă cu 185 de ani, la 29 iunie 1833, Domnitorul Moldovei, Mihail Sturza, aproba solicitarea doctorilor Iosif Iacob Czihac și Mihail Sturza pentru înființarea Societății de Medici și Naturaliști din Principatul Moldovei.

Pentru a marca acest important moment istoric, vineri, 29 iunie 2018, începând cu ora 12.00, în sala de festivități a Societății de Medici și Naturaliști din Bulevardul Independenței nr.16 va avea loc ședința jubiliară a Societății. Tot cu acest prilej, vor avea loc două conferințe: „Rolul lui Mihai Eminescu la formarea României Mari” – Acad. Nicolae M. Constantinescu și „Medici în Marele Război pentru Întregirea Neamului” – Prof.univ. Dr. Eugen Târcoveanu și Alina Țiței (redactor TVR Iași)

Taguri eveniment
news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu

Reguli pentru un dialog civilizat: Comentariile se vor incadra in tematica articolului si se vor referi la articol, si NU la autorul acestuia. Va rugam insistent sa folositi un limbaj civilizat si o limba romana curata si corecta. Comentariile care nu respecta aceste doua reguli simple NU vor fi publicate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii