O mare personalitate a medicinei ieșene, omagiată în cadrul Conferinţei Naţionale Zilele Clinicii a III-a Medicale “Prof. Dr. Ion Enescu”
22/11/2017
news@umfiasi.ro (629 articole)
0 comentarii
Distribuie

O mare personalitate a medicinei ieșene, omagiată în cadrul Conferinţei Naţionale Zilele Clinicii a III-a Medicale “Prof. Dr. Ion Enescu”

În perioada 23-25 noiembrie se desfășoară  la Iași, la Hotel Unirea, prima ediție a Conferinței Naționale Zilele Clinicii III Medicale „Prof. Dr. Ion Enescu”, cu tema „Conceptul integrator al medicinei interne –  de la clasic la modern”. Evenimentul este organizat de către Clinica a III-a Medicală a Spitalului Clinic Județean de Urgențe “Sf. Spiridon” Iași, Societatea Română de Medicină Internă și Universitatea de Medicină şi Farmacie “Grigore T. Popa” Iaşi.

Conferinţa se doreste a fi un omagiu adus memoriei academicianului Ion Enescu (1884-1972), unul dintre ȋntemeietorii școlii românești de cardiologie, părintele spiritual şi conducătorul Clinicii III Medicale-Terapeutice „Prof. Dr. Ion Enescu” (actuala Clinica a III-a Medicală) a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași în perioada interbelică și în dificila perioadă de după război.

Manifestarea va beneficia de participarea a aproximativ 500 de medici rezidenţi, specialişti şi primari din domeniul specialităților medicale din toată ţara si va fi creditată de către Colegiul Medicilor ȋn cadrul programului de formare medicală continuă cu 14 puncte EMC.

Taguri eveniment
news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu