Pregătire gratuită la anatomie și matematică pentru concursul de admitere la UMF Iași, pe 31 mai și pe 1 iunie

mai 29, 2024 | @ Academic | 0 comentarii

Vineri, 31 mai, va avea loc un curs gratuit la disciplina matematică, iar sâmbătă, 1 iunie, va avea loc cursul gratuit la disciplina anatomie.

Matematică

Prof. univ. dr. Mihai Ilea, de la Facultatea de Bioinginerie medicală, va ține un nou curs gratuit de matematică pe platforma ZOOM pentru viitorii candidați la concursul de admitere organizat de UMF Iași, specializarea Bioinginerie.

Când?
Vineri, 31 mai, de la ora 17.00

Cum au loc înscrierile?
Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-matematica/ 

Ulterior, vor primi pe adresa de e-mail menționată în formular linkul de acces.

Anatomie

Când?
Sâmbătă, 1 iunie, în  intervalul orar 9.00 -11.00, în Amfiteatrul Mare de la Institutul de Anatomie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, va avea loc un nou curs gratuit de anatomie ținut de prof. univ. dr. Cristinel Stan, în limita locurilor disponibile (120 de persoane).

Tematica cursului: Sistemul urinar

Cum au loc înscrierile?
Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-anatomia-si-fiziologia-omului/ 

Cei 120 de participanți sunt selectați în ordinea înscrierilor. În momentul în care locurile s-au ocupat, formularul de înscriere se dezactivează.