Invitații la „Prelegerile Academiei Române”
18/10/2017
news@umfiasi.ro (453 articole)
0 comentarii
Distribuie

Invitații la „Prelegerile Academiei Române”

Săptămâna aceasta la Iaşi vor avea loc două manifestări înscrise în seria Prelegerilor Academiei Române. Vor susţine conferinţe acad. Dan Bălteanu, director al Institutului de Geografie al Academiei Române şi scriitorul Nicolae Dabija, m.o. al Academiei Române.

Joi, 19 octombrie a.c., ora 12.00, în Aula Academiei Române Filiala Iaşi, acad. Dan Bălteanu va susţine conferinţa “Geografia din România în perspectivă internaţională”.

Vineri, 20 octombrie a.c., ora 12.00, în Aula Universităţii Tehnice “Gh. Asachi” din Iaşi (Corpul A), scriitorul Nicolae Dabija va susţine prelegerea “Cultura şi unitatea naţională”. Manifestarea este organizată de Academia Română Filiala Iaşi în parteneriat cu Universitatea Tehnică “Gh. Asachi” din Iaşi.

Taguri eveniment
news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu

Reguli pentru un dialog civilizat: Comentariile se vor incadra in tematica articolului si se vor referi la articol, si NU la autorul acestuia. Va rugam insistent sa folositi un limbaj civilizat si o limba romana curata si corecta. Comentariile care nu respecta aceste doua reguli simple NU vor fi publicate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii