Proiectul „Crăciun cu Zâmbete” merge mai departe! Studenţii Facultăţii de Bioinginerie Medicală , ȋmpreună cu profesorii lor, au continuat tradiţionala campanie umanitară dedicată celor pentru care sărbatorile de iarnă nu reprezintă decȃt o nouă luptă pentru supravieţuire.

Asociația Studenților Bioingineri a venit în ajutorul unei familii formate din 4 copii (un băiat de 2 ani şi trei fete de 5, 8 şi 11 ani) ȋngrijiţi doar de către tatăl lor şi care locuiesc într-o casă cu două camere, dintre care doar una încălzită. Studenţi şi profesori, umăr la umăr, și-au concentrat eforturile pentru a oferi acestei familii un sprijin, prin organizarea unei serii de evenimente caritabile pe tot parcursul lunii decembrie 2019: seară de film, Board Games, târg de handmade, tȃrg de carte (cărți donate de către studenții facultății). În data de 18 decembrie a avut loc Crăciun cu Zâmbete – ediția a XVI-a, eveniment care a ȋncununat strângerea de fonduri prin diverse momente artistice susținute de studenții facultății în Sala de Conferințe a Facultății de Bioinginerie Medicală.

În urma strângerii de fonduri, au fost cumpărate materialele necesare pentru amenajarea casei: parchet, faianță, gresie, mobilă, electrocasnice dar şi alimente pentru perioada sărbătorilor de iarnă. De asemenea, familiei aflate ȋn dificultate i s-a donat şi suma de bani strȃnsă prin aceste nobile activităţi.