EUREKA – innovation across borders
03/07/2017
news@umfiasi.ro (453 articole)
0 comentarii
Distribuie

EUREKA – innovation across borders

UEFISCDI organizează „EUREKA – innovation across borders” un eveniment public de diseminare a instrumentelor de finanţare şi a proiectelor, cu parteneri români, finanţate la nivelul reţelei EUREKA. Evenimentul are loc în data de 5 iulie 2017, începând cu ora 14:00, la Centrul Infoeuropa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe (Calea Victoriei nr. 88, Bucureşti).

Evenimentul este adresat tuturor celor interesaţi de programele EUREKA care facilitează mobilitatea cercetătorilor, circulația ideilor și a cunoștințelor, accesul la rețele transnaționale de colaborare şi care doresc să interacţioneze cu beneficiari ai unor astfel de proiecte, să schimbe impresii şi să înveţe din experienţa acestora.

Accesul la eveniment se face pe baza înregistrării la adresa: pr@uefiscdi.ro, numărul locurilor disponibile fiind limitat (50 locuri).

Detalii privind evenimentul sunt disponibile la adresa: https://uefiscdi.ro/news-eureka-innovation-across-borders

Persoană de contact UEFISCDI:
Cătălin Molagic
E-mail: catalin.molagic@uefiscdi.ro
Telefon: +40 21 3080 587

Taguri apel, cercetare
news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu

Reguli pentru un dialog civilizat: Comentariile se vor incadra in tematica articolului si se vor referi la articol, si NU la autorul acestuia. Va rugam insistent sa folositi un limbaj civilizat si o limba romana curata si corecta. Comentariile care nu respecta aceste doua reguli simple NU vor fi publicate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii