Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vaslui a premiat joi, 31 octombrie a.c., în cadrul celei de-a XXVI-a ediții a Galei Laureaţilor Topului Firmelor judeţului Vaslui, două studente din Republica Moldova care studiază la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași.

De câţiva ani, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vaslui şi-a făcut o onoare în a aprecia în cadrul Galei Topul Firmelor Vaslui nu doar întreprinzătorii şi managerii de firme, ci şi alţi oameni performanți, elevi, studenţi,  profesori, medici cu rezultate meritorii în activitatea profesională.  În acest an, vom aprecia și premia studenți merituoși din Republica Moldova care își completează studiile la facultăți de prestigiu din Centrul Universitar Iași.”, se arată în invitația trimisă UMF Iași de domnul Ionel Constantin, președintele Camerei de Comert, Industrie și Agricultură Vaslui.

Mădălina Negru, studentă la Facultatea de Medicină în anul IV, a fost recomandată pentru acest premiu de către conducerea Facultății de Medicină, pentru rezultatele deosebite în timpul anilor de studiu, dar și pentru activitatea extrașcolară: „Mădălina Negru s-a remarcat ca fiind activă la seminarii, a manifestat preocupare pentru a-şi însuşi cunoştinţele predate la curs, dar mai ales pentru aplicaţiile şi studiile de caz de la seminarii, fiind o studentă conştiincioasă, care manifestă solicitudine la toate activităţile cerute. Mădălina a demostrat reale aptitudini de lucru în echipă, în vederea realizarii temelor şi proiectelor de seminar, dar şi în afara acestora, implicându-se în diferite activităţi extracurriculare, care contribuie cu siguranţă la dezvoltarea sa profesională şi personală”, a declarat prof. univ. dr. Ionela-Lăcrămioara Șerban, decanul Facultății de Medicină.

Conducerea Facultății de Medicină Dentară a recomandat-o pentru a fi premiată la Gala Laureaţilor Topului Firmelor judeţului Vaslui pe studenta  Vladislava Savin, care „s-a remarcat fiind activă în cadrul cursurilor, a manifestat preocupare pentru a-și însuși cunoștințele predate la curs, dar mai ales pentru aplicațiile și studiile de caz de la seminarii. Mi-am format convingerea că este o student conștiincioasă, hotărâtă, cu spirit practice și manifestă solicitudine la toate activitățile cerute. Totodată a demonstrate reale aptitudini de lucru în echipă în vederea realizării temelor și proiectelor de seminar, dar și în afara acestora, obținând performanțe excelente curriculare și implicându-se în diferite activități extracurriculare, participând la diferite conferințe științifice naționale și internaționale din domeniul stomatologiei care contribuie cu siguranță la dezvoltarea sa profesională și personală”, potrivit prof. univ. dr. Norina Forna, decanul facultății de Medicină Dentară.

Festivitatea Gala Laureaţilor Topului Firmelor judeţului Vaslui de anul acesta, dedicată recunoaşterii publice a perfomanţei, talentului şi muncii întreprinzătorilor şi managerilor vasluieni, s-a desfășurat în contextul sărbătoririi celor 155 de ani pentru economia românească de către Sistemul Cameral. Festivitatea de premiere a avut momente de emoţie artistică dedicate laureaţilor și s-a bucura de prezența unor personalități din mediile economic, diplomatic și academic.