Dezbatere despre vaccinarea bebelușilor
06/06/2017
news@umfiasi.ro (453 articole)
0 comentarii
Distribuie

Dezbatere despre vaccinarea bebelușilor

Marți, 30 mai 2017, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași a găzduit o dezbatere pe un subiect la ordinea zilei: „Vaccinarea bebelușilor”. Organizat de Societatea Studenților Mediciniști în parteneriat cu UMF Iași, în cadrul acestui eveniment de informare s-au discutat două teme „fierbinți”: „De ce vaccinarea este un beneficiu pentru copil și comunitate” –  Prof. Dr. Doina Azoicăi și „De ce vaccinările sunt oportune pentru protecția copiilor” – Prof. Dr. Stela Gotia.

„Vaccinarea bebelușului este de o importanță majoră pentru sănătatea și viața lui. În România, vaccinarea nu este obligatorie, însă orice părinte trebuie să se informeze din surse sigure inainte de a lua o decizie în această privință.” au precizat organizatorii.

https://www.facebook.com/events/1860521750874905

news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu

Reguli pentru un dialog civilizat: Comentariile se vor incadra in tematica articolului si se vor referi la articol, si NU la autorul acestuia. Va rugam insistent sa folositi un limbaj civilizat si o limba romana curata si corecta. Comentariile care nu respecta aceste doua reguli simple NU vor fi publicate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii