Conferința Internațională “Zilele Medicale ale Spitalului Clinic de Urgență Prof. Dr. N. Oblu Iași – 45 ani de Neurochirurgie Ieșeană la nivel european”
17/10/2017
news@umfiasi.ro (453 articole)
0 comentarii
Distribuie

Conferința Internațională “Zilele Medicale ale Spitalului Clinic de Urgență Prof. Dr. N. Oblu Iași – 45 ani de Neurochirurgie Ieșeană la nivel european”

De-a lungul a patru zile, în perioada 19-22 octombrie, se desfășoară la Iași Conferința de Neuroștiințe cu participare Internațională “Zilele Medicale ale Spitalului Clinic de Urgență Prof. Dr. N. Oblu Iași”, care marchează în acest an 45 de ani de la înființarea spitalului.

Printe invitații speciali se numără ministrul Cercetării și Inovării Prof. Dr. Ing. Puiu Lucian Georgescu,  Prof. Dr. Alexandru Vlad Ciurea , Conf. Dr. Horia Pleș, președintele CAS Iasi – Radu Țibichi și directorul executiv DSP Iași – Liviu Stafie.

Devenită tradiție în lumea medicală românească, manifestarea se dorește a fi una de referință, acoperind o gamă diversă a activităților din domeniul medical și neurochirurgical. Astfel, pe parcursul manifestării medicale, vor fi prezentate lucrări științifice adresate medicilor de diferite specialități medicale, medici rezidenți, neurochirurgi, neurologi, oftalmologi, radiologi, infecționiști, specialiști UPU, ATI, anatomie patologică cât și o secțiune specială dedicată asistenților medicali”, a subliniat șef lucr. dr. Lucian Eva, managerul  Spitalului Clinic de Urgență Prof. Dr. N. Oblu Iași.

Conferința a fost creditată de către Colegiul Medicilor din România cu 24 credite EMC.

Website: http://www.zileleneuro.dimasevents.ro

news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu

Reguli pentru un dialog civilizat: Comentariile se vor incadra in tematica articolului si se vor referi la articol, si NU la autorul acestuia. Va rugam insistent sa folositi un limbaj civilizat si o limba romana curata si corecta. Comentariile care nu respecta aceste doua reguli simple NU vor fi publicate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii