Concurs de fotografie STUDY IN EUROPE / WELCOME TO OPPORTUNITIES
27/10/2017
news@umfiasi.ro (453 articole)
0 comentarii
Distribuie

Concurs de fotografie STUDY IN EUROPE / WELCOME TO OPPORTUNITIES

Studenții și absolvenții Universității de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași sunt invitați să participe la o competiție fotografică inedită, lansată în cadrul proiectului european STUDY IN EUROPE/WELCOME TO OPPORTUNITIES. Principala condiție a concursului este ca fotografiile să evidențieze experiența avută într-o universitate europeană.

Fotografiile trebuiesc încărcate AICI.

Cele mai haioase, originale și expresive zece fotografii vor fi premiate cu un voucher de o sută de euro și vor fi publicate pe site-ul Comisiei Europene – secțiunea Study in Europe și pe pagina de Facebook a programului.

Termenul limită pentru înscriere este 06 noiembrie 2017.

Mai multe amănunte despre concurs puteți găsiți aici: http://ec.europa.eu/education/study-in-europe/news-views/photo-competition_en

Taguri studenti
news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu

Reguli pentru un dialog civilizat: Comentariile se vor incadra in tematica articolului si se vor referi la articol, si NU la autorul acestuia. Va rugam insistent sa folositi un limbaj civilizat si o limba romana curata si corecta. Comentariile care nu respecta aceste doua reguli simple NU vor fi publicate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii