Comunicat de presa – 9 ianuarie 2017
10/01/2017
news@umfiasi.ro (453 articole)
0 comentarii
Distribuie

Comunicat de presa – 9 ianuarie 2017

Având în vedere Hotărârea Tribunalului Iași, din data de 5 ianuarie 2017, Rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, Prof.Univ. Dr. Viorel Scripcariu, a aprobat solicitarea Doamnei Prof.Univ. Dr. Doina Azoicăi de a se suspenda din funcția de Prorector responsabil cu Strategia Instituțională, Evaluarea Academică și Relațiile cu Organizațiile Studențești, Sindicale, ONG-uri și Comunitatea Locală, până la o hotărâre definitivă a instanței.

Decizia Prof.Univ. Dr. Viorel Scripcariu, Rectorul UMF Iași, care a fost aprobată de Consiliul de Administrație al Universității și de Senatul UMF, este ca Prorectoratul Strategie instituțională, Evaluare Academică și Relații cu Organizațiile Studențești, Sindicale, ONG-uri și Comunitatea Locală să fie preluat, provizoriu, de Conf.Univ. Dr. Mihai Danciu, Prorector responsabil cu Studiile Universitare – Ciclul de Studii Învățământ Fundamental.

news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu

Reguli pentru un dialog civilizat: Comentariile se vor incadra in tematica articolului si se vor referi la articol, si NU la autorul acestuia. Va rugam insistent sa folositi un limbaj civilizat si o limba romana curata si corecta. Comentariile care nu respecta aceste doua reguli simple NU vor fi publicate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii