Admitere UMF Iași 2017. Numărul de locuri la buget, același ca anul trecut
16/05/2017
news@umfiasi.ro (629 articole)
2 comentarii
Distribuie

Admitere UMF Iași 2017. Numărul de locuri la buget, același ca anul trecut

Candidații din acest an la concursul de admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași vor concura pe același număr de locuri bugetate ca cel de anul trecut. Cele  694 de locuri bugetate au fost distribuite astfel: 297  la Medicină, 50 la Asistență Medicală Generală, 2 la Nutriție și Dietetică, 87 la Medicină Dentară, 30 la Tehnică Dentară, 98 la Farmacie, 70 la Balneofiziokinetoterapie și recuperare și 60 la Bioinginerie Medicală.

Dacă la buget nu sunt surprize, a crescut în schimb numărul de locuri cu taxă în lei și în valută, cu 95 mai multe decât anul trecut. Cele mai multe locuri cu taxă s-au suplimentat la Medicină, pentru seria în limba engleză – 200 în total, cu 50 de locuri mai mult față de anul trecut și 100 de locuri pentru seria în limba franceză la Medicină Dentară, cu 30 mai multe față de cifra aprobată anul trecut.

Intră AICI pentru avedea repartizarea cifrei de școlarizare aprobată de MEN pentru studii universitare de licență în anul universitar 2017/2018

Reamintim că data examenului de admitere la UMF Iași este 26 iulie 2017, pentru toate specializările.

 

Știri pe aceeași temă:

26 iulie 2017 – data concursului de admitere la UMF Iași

Admiterea 2017 la U.M.F. „Grigore T. Popa” Iași

A fost aprobată metodologia pentru concursul de admitere pe locuri cu taxă în valută la UMF Iași

news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

 1. Leonard Olaru
  Leonard Olaru iulie 30, 10:26
  Va rugam sa publicati si rezultatele de admitere din 2017, pentru studentii straini cu taxa in valuta, la facultatile de Medicina genarala si Medicina dentara de la UMF Iasi. Asteptam rezultatele caci examenele de admitere cu concurs ( probe- scris ,grila) s-au terminat si rezultattele pentru acesti candidati au fost afisate deja de doua zile.Va multumim pentru intelegere.
 2. Leonard Olaru
  Leonard Olaru iulie 30, 10:31
  Va rugam sa publicati si rezultatele de admitere, pentru 2017, la facultatile de Medicina generala si Medicina dentara de la UMF Iasi, pentru candidatii straini, cu taxa in valuta, la sectiile de lb.engleza si lb.franceza. Astaptam si noi rezultatele cu nerabdare.

Scrie un comentariu