Clic pentru a mări

În perioada 18-20 mai, la Palas Congress Hall, au loc două evenimente academice importante organizate de Asociația Dentară Română pentru Educație (ADRE): a XXI-a Editie a Zilelor Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Grigore.T.Popa” Iași și al IX-lea Congres Internațional al Asociației Dentare Române pentru Educație (ADRE).

Tema din acest an a congresului este ” Tehnici și tehnologii de vârf în medicină”. La evenimentul alcătuit din conferințe, cursuri, workshop-uri, hands-on-uri, comunicări orale și postere vor participa nume de marcă ale medicinei dentare naționale și internaționale

Studenții au acces gratuit la toate manifestările.

Vă aşteptăm cu drag la un eveniment ştiinţific de calitate, în care veți avea acces la tehnici de vârf precum și la oportunitatea discuţiilor deschise cu specialişti de elită din domeniul științelor medicale din țară și din străinătate. Vă invităm să ne transmiteți titlurile lucrărilor până pe 1 Mai 2017, urmând ca abstractele și lucrările in extenso (în engleză) să fie trimise până la data de 7 Mai 2017, pe adresa de mail zfmeddentiasi@gmail.com” – prof. univ. dr. Norina Forna, presedintele congresului și decanul Facultății de Medicină Dentară de la UMF Iași.

Website: http://zf.adre.ro/