Simularea Concursului de Admitere: aproape 1600 de tineri își vor verifica cunoștințele

mart. 9, 2023 | @ Academic | 0 comentarii

Duminică, 12 martie, va avea loc prima sesiune a ediției din acest an a Simulării Concursului de Admitere, următoarea fiind programată pe 30 aprilie.

Comparativ cu anul trecut, când la simularea din martie au fost 1420 de participanți, anul acesta numărul de înscriși este semnificativ mai mare: 1597 de candidați, dintre care 1314 la Medicină Generală.

Proiectul, devenit tradiție la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, este organizat de Societatea Studenților Mediciniști Iași, în colaborare cu Societatea Studenților Stomatologi Iași, Societatea Studenților Farmaciști Iași și Asociația Studenților Bioingineri Iași.

„Suntem extrem de încântați că avem posibilitatea de a organiza din nou Simularea Concursului de Admitere la UMF Iași. Știm cât de important este acest examen pentru viitorii noștri colegi și ne bucurăm că putem veni în ajutorul lor, pentru a-și evalua cunoștințele deprinse până în acest moment și a face față mai ușor stresului din ziua concursului, știind la ce să se aștepte și cum decurge acesta. Dorim pe această cale să mulțumim Universității de Medicină și Farmacie «Grigore T. Popa» Iași pentru tot sprijinul pe care ni l-a oferit în organizare, și nu în ultimul rând, voluntarilor care răspund mereu cu entuziasm la astfel de inițiative.”, a declarat Mădălina Florea, președintele Societății Studenților Mediciniști Iași.

Simularea Concursului de Admitere – sesiunea 12 martie, în cifre

  • 1597 de candidați
  • 190 de studenți voluntari
  • 50 de amfiteatre și săli

Librăria UMF Iași, deschisă în ziua Simulării

În ziua programată pentru simulare, librăria Universității de Medicină și Farmacie va fi deschisă în intervalul 9:00-14:00, astfel încât candidații să își poată procura culegerile de teste pentru Concursul de Admitere la UMF Iași 2023.