Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași a câștigat în cadrul competiţiei de proiecte finanţate din Fondul de Dezvoltare Instituţională – FDI 2019, proiectul cu titlul „Dezvoltarea abilităților antreprenoriale și promovarea culturii antreprenoriale în rândul studenților și absolvenților UMF Iași – Start-up-farm-med” (CNFIS-FDI-2019-0096).

Proiectul are drept obiectiv dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul studenților / absolvenților Universității prin participarea la cursuri, workshop-uri, stagii de mentorat în domeniul antreprenorial și al dezvoltării personale, urmărind totodată dezvoltarea și susținerea inițiativei de afaceri în rândul studenților/absolvenților.

Înscrierea în grupul țintă al proiectului se face online, prin completarea unui formular ce este disponibil la adresa: www.isondaje.ro/sondaj/707136957

Vor fi selectați primii 60 de studenți/absolvenți înscriși, principiul selecției fiind “primul venit, primul servit”, considerându-se că reflectă interesul aplicanților pentru domeniul antreprenorial și al dezvoltării personale.