Clic pentru a deschide afisul

Programul de studii complementare în Implantologie a debutat, la început de an, cu o serie de cursuri și hands-on-uri e pe teme de Implantologie și Protezare pe implante, având ca lectori personalități recunoscute în lumea internațională.

În cadrul programului, pe 20 ianuarie 2017 s-a derulat un „maraton” științific și de activități practice, incluzând conferințe de implantologie susținute de prof. univ. dr. Helme Al Taee, consultant în Chirurgie OMF Dubai, prof. univ. dr. Mutlu Ozcan – secretar onorific al EPA, șef al Departamentului de Materiale Dentare și Centrul de Medicină Orală Zurich și prof univ. dr. Norina Forna, Fellow Diplomate ICOI (Internațional College of oral Implantologists) și EPA specialist (Europeean Prosthodontic Specialist) – decanul Facultății de Medicină Dentară și coordonatorul programului. De asemenea, s-au efectuat și hands-on-uri, realizându-se astfel introducerea în nivelul bazal al acestui domeniu.

Eveniment de referință – inaugurarea Ediției a X-a a Atestatului de studii complementare în Implantologie Orală, ediție jubiliara, atestat care a creat de-a lungul timpului formarea a peste 500 de practicieni în acest domeniu de mare actualitate,  constituie un prilej fericit de noi oportunități de formare, de cercetare, prin proiecte de avangardă, precum și de practică avansată, necesară unui prezent și viitor performant în arealul implantologiei moderne”, a declarat prof. univ. dr. Norina Forna, decanul Faculatii de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași și coordonatorul programului.

Au fost prezenți peste 130 de participanți din rândul medicilor, rezidenților, masteranzilor și studenților, precum și reprezentanți ai companiilor de materiale și echipamente stomatologice.