afis-conferinta-cancer-mamarConferinţa cu participare internaţională dedicată cancerului mamar, organizată de Societatea Română de Chirurgie a Sânului şi Oncologie, în parteneriat cu Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”, Bucureşti , a ajuns la cea de a IV-a ediție. Anul acesta, evenimentul se va desfășura  în perioada 13 – 15 octombrie la Hotel Caro, Bucureşti (Bd. Barbu Văcărescu, nr. 164 A, sector 2).

Cu un titlu sugestiv –  “Pentru un limbaj medical comun în cancerul mamar”, conferinţa din acest an îşi propune ”să contribuie la consolidarea comunicării în cadrul echipei multidisciplinare implicată în diagnosticul şi tratamentul aceastei afecţiuni, prin adoptarea unui limbaj medical comun, dezvoltarea practicii medicale în domeniu, prezentarea celor mai noi tehnici de diagnostic şi tratament folosite în ţară şi în străinătate”.

Tematica lucrărilor științifice se adresează atât medicilor de familie cât și specialiștilor care se ocupă cu diagosticul și tratamentul cancerului mamar: imagistică medicală, chirurgie, ginecologie, endocrinologie, anatomopatologie, oncologie medicală, radioterapie, chirurgie plastică și reconstructivă, psihologie şi nutriţie.

Peste 50 de specialişti din România şi din străinătate își vor prezenta lucrările științifice la conferința din acest an. Iașul este reprezentat de prof. univ. dr. Lucian Miron – Șef Disciplină Oncologie Medicală, UMF “Grigore T. Popa”, Institutul Regional de Oncologie și de dr. Nicolae Ioanid – medic primar Obstetrică-Ginecologie, Doctor în ştiinţe medicale, Coordonatorul Compartimentului Ginecologie Oncologică la Institutul Regional de Oncologie.

TAXE DE ÎNSCRIERE:

medic primar- 300 lei

medic specialist – 200 lei

medic rezident – 100 lei

studenți – gratuit

Evenimentul este creditat cu 17 puncte EMC.

Website: http://www.chirurgiesan.org/evenimente/a-iv-a-conferinta-internationala-2016/conferinta-2016-detalii-inscriere