Consorţiul pentru o Infrastructură de Cercetare Central Europeană, CERIC-ERIC, lansează al șaptelea apel de propuneri, oferind acces liber la aproape 50 de instrumente complementare stat-of-the-art pentru proiecte de cercetare multi-tehnice, cu  termen in două etape:

  • 1 martie 2017 pentru o pre-evaluare și pentru a îmbunătăți propunerile dumneavoastră în funcție de feedback-ul primit;
  • 30 martie 2017 recomandat numai pentru utilizatorii experți din toate domeniile tehnice solicitate.

În cadrul acestui apel, există 46 de instrumente disponibile, precum și posibilitatea de a obține premii pentru publicații de înaltă calitate și prezentări la conferințe. Doi utilizatori CERIC per experiment pot beneficia, de asemenea, de suport pentru mobilitate.

Mai multe informații sunt disponibile la următoarea adresa web.

CERIC-ERIC, Consorţiul pentru o Infrastructură de Cercetare Central Europeană, oferă acces la aproape 50 de instrumente complementare de stat-of-the-art pentru propuneri de cercetare multi-tehnice, în opt țări europene (inclusiv Romania). O descriere detaliată a instrumentelor disponibile pot fi găsite aici.

Accesul la CERIC este deschis cercetătorilor din întreaga lume, în mod gratuit, cu condiția ca rezultatele să fie publicate și recunoscute de CERIC.  Sprijinul financiar parțial pentru mobilitate este disponibil. Pentru mai multe informaţii vizitaţi site-ul CERI-ERIC