Clic pentru a deschide afișul evenimentului

Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași organizează, în perioada 11-13 mai, cea de a XVIII-a Ediție a Congresului Național al Societății Române de Anatomie. Ceremonia de deschidere va avea loc joi, începând cu ora 18.00,  la Palatul Culturii, în sala Henry Coandă, iar programul științific va începe vineri, 12 mai, 2017, la ora 9:00.

Iașul a fost și este capitala culturală a României, aici găsindu-se cea mai veche universitate din tară. De asemenea, Iașul se află pe locul doi în țară, ca număr de studenți, după București. Tot Iașul a dat României un număr mare de oameni de stiintă, care au exprimat în operele lor spiritul de prietenie și înțelegere care caracterizează poporul român. În aceste condiții, este un privilegiu pentru Iași și pentru Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași să organizeze Al XVIII-lea Congres al Societătii Române de Anatomie, cu participare internațională. Congresul va avea loc în perioada 11 – 13 mai 2017, punând accentul pe anatomia clinică și anatomia functională, date ce caracterizează anatomia modernă”, a punctat în invitația adresată întregii comunități academice medicale președintele Congresului, prof.univ. dr. Anca Sava, vicepreședintele Societătii Române de Anatomie.

Lucrările vor fi prezentate în sesiuni structurate pe diverse teme. Dezbaterile sunt programate după fiecare lucrare, având ca moderatori personalităţi marcante din domeniul respectiv.

Posterele vor fi expuse în Sala „Rockfeller” a Institutului de Anatomie „Ion Iancu” din Iaşi, sambătă, 13 mai 2017 între orele 9:00 şi 13:00.

Website: www.cnsra.ro