Zilele UMF Iași 2017 – Zilele Educației Medicale
05/12/2017
news@umfiasi.ro (468 articole)
0 comentarii
Distribuie

Zilele UMF Iași 2017 – Zilele Educației Medicale

Cu ocazia Zilelor Universității de Medicină și Farmacie „GrigoreT.Popa” Iași, Societatea Studenților Mediciniști Iași(SSMI) și departamentul SCOME a pregătit un adevărat maraton de evenimente, intitulat „Zilele Educației Medicale”. Pe parcursul întregii săptămîni, în perioada 4-9 decembrie, se vor desfășura nu mai puțin de 16 workshop-uri, conferințe și seri clinice. Cadrele didactice de la UMF Iași – protagoniștii acestor evenimente, vor aborda teme diferite, de la ecografia tiroidiană, până la medicina narativă și ”de ce să aleg chirurgia”.

O altă acțiune din cadrul Zilelor UMF este tradiționalul Bal al Iernii, un spectacol organizat de SSMI pentru a strânge fonduri pentru copiii de la Complexul de Servicii Comunitare “Bogdana” din Bogdănești.

news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu

Reguli pentru un dialog civilizat: Comentariile se vor incadra in tematica articolului si se vor referi la articol, si NU la autorul acestuia. Va rugam insistent sa folositi un limbaj civilizat si o limba romana curata si corecta. Comentariile care nu respecta aceste doua reguli simple NU vor fi publicate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii