Congresului Internațional pentru Studenți și Tineri Medici ”STOMis” 2017 – organizat de Societatea Studenților Stomatologi Iași, a ajuns la a XIII-a ediție. Evenimentul se desfășoară în perioada 7-9 decembrie, atât la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași, cât și la Hotel Unirea – sala Cuza. Joi, 8 decembrie, de la ora 14.00, în Aula ”George Emil Palade” a UMF Iași, va avea loc ceremonia de deschidere a congresului.

Programul cuprinde workshop-uri și sesiuni științifice, abordând teme actuale, precum “Amprentă optică și studiu de model“, “Tehnica Stamp“, “Izolarea cu digă” sau Chirurgie parodontală.

Societatea Studenților Stomatologi Iași (S.S.S.), înfiinţată în 1992, este o organizaţie studenţească, democratică, nonprofit şi apolitică care are ca scop asigurarea unui cadru adecvat desfăşurării activităţilor de studiu, organizării de manifestări ştiinţifice, culturale şi sportive precum şi asigurarea unor condiţii propice pregătirii profesionale atât membrilor săi cât şi a celorlalţi studenţi ai Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul UMF Iași.

S.S.S. Iasi este membru cu drepturi depline al European Dental Students Association (EDSA), precum şi al International Association of Dental Students (IADS) dar si  membru fondator al Asociatiei Studentilor Stomatologi din România (ASSRo).