RAO 2018 – a 54-a Reuniune Anuală a Oftalmologilor
09/05/2018
news@umfiasi.ro (453 articole)
0 comentarii
Distribuie

RAO 2018 – a 54-a Reuniune Anuală a Oftalmologilor

Clic pentru a deschide afișul evenimentului

Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași, Clinica I Oftalmologie a Spitalului Clinic Județean de Urgențe “Sf. Spiridon” Iași, Societatea Română de Oftalmologie, Fundația Oftalmologică “Diapreg” și Societatea de Medici și Naturaliști organizează în perioada 10 – 12 mai „A 54-a Reuniune Anuală a Oftalmologilor RAO 2018”, eveniment cu participare internațională. În paralel, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din Romania (OAMGMAMR) organizează în aceeași locație „A 11-a Reuniune Oftalmologică a Asistenților Medicali”.

Peste 400 de participanți – medici primari, specialiști și rezidenți în oftalmologie, alături de asistenții medicali care lucrează în această specialitate – sunt așteptați la lucrările evenimentelor.

Lucrările științifice se vor desfășura de-a lungul a 3 zile în sălile Palatului Culturii din Iași.

Tematica ştiinţifică a RAO 2018 este “Provocări și controverse în oftalmologie”, subiect care va îngloba modalități variate de prezentare: comunicări, simpozioane, video-proiecții, e-postere, etc. Manifestarea se bucură de o participare internațională semnificativă care va crește calitatea și interesul acestei întâlniri.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc joi, 10 mai 2018, începând cu ora 19, la Palatul Culturii din Iași.

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul evenimentelor, accesibil la adresa www.rao-iasi.ro.

news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu

Reguli pentru un dialog civilizat: Comentariile se vor incadra in tematica articolului si se vor referi la articol, si NU la autorul acestuia. Va rugam insistent sa folositi un limbaj civilizat si o limba romana curata si corecta. Comentariile care nu respecta aceste doua reguli simple NU vor fi publicate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii