Clic pentru a deschide afișul evenimentului

Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași, Clinica I Oftalmologie a Spitalului Clinic Județean de Urgențe “Sf. Spiridon” Iași, Societatea Română de Oftalmologie, Fundația Oftalmologică “Diapreg” și Societatea de Medici și Naturaliști organizează în perioada 10 – 12 mai „A 54-a Reuniune Anuală a Oftalmologilor RAO 2018”, eveniment cu participare internațională. În paralel, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din Romania (OAMGMAMR) organizează în aceeași locație „A 11-a Reuniune Oftalmologică a Asistenților Medicali”.

Peste 400 de participanți – medici primari, specialiști și rezidenți în oftalmologie, alături de asistenții medicali care lucrează în această specialitate – sunt așteptați la lucrările evenimentelor.

Lucrările științifice se vor desfășura de-a lungul a 3 zile în sălile Palatului Culturii din Iași.

Tematica ştiinţifică a RAO 2018 este “Provocări și controverse în oftalmologie”, subiect care va îngloba modalități variate de prezentare: comunicări, simpozioane, video-proiecții, e-postere, etc. Manifestarea se bucură de o participare internațională semnificativă care va crește calitatea și interesul acestei întâlniri.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc joi, 10 mai 2018, începând cu ora 19, la Palatul Culturii din Iași.

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul evenimentelor, accesibil la adresa www.rao-iasi.ro.