Festivitatea de deschidere a anului universitar la UMF Iași
24/09/2019
news@umfiasi.ro (662 articole)
0 comentarii
Distribuie

Festivitatea de deschidere a anului universitar la UMF Iași

Conducerea Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa din Iași invită întreaga comunitate academică să participe la festivitatea de deschidere a anului universitar 2019-2020. Evenimentul va avea loc luni, 30 septembrie 2019, începând cu ora 17.00, în Aula Magna “George Emil Palade”.

La ceremonie vor participa, ca în fiecare an, rectorii universităților publice ieșene, oficialități din administrația locală și reprezentanți ai cultelor.

Programul debutează cu saluturile tradiționale de bun venit, atât din partea conducerii UMF Iași, cât și ale invitaților săi. Apoi decanii celor patru facultăți ale Universității vor premia studenții care s-au remarcat în cercetarea științifică, au participat la conferințe sau la congrese, au obținut premii, s-au remarcat în voluntariat sau în acțiuni legate de responsabilitatea socială. De asemenea, prof. univ. dr. Viorel Scripcariu, rectorul UMF Iași, va înmâna un premiu special pentru absolventul care a obținut cea mai mare medie a anilor de studiu.

Festivitatea se va încheia cu înmânarea deciziilor de acordare a titlului de profesor universitar cadrelor didactice care au dobândit acest titlu în anul universitar 2018-2019.

Taguri eveniment
news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu