ARACIS – Apel la contributii pentru Revista Quality Assurance Review for Higher Education
17/07/2017
news@umfiasi.ro (453 articole)
0 comentarii
Distribuie

ARACIS – Apel la contributii pentru Revista Quality Assurance Review for Higher Education

Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS) a publicat Apelul la contributii pentru Revista Quality Assurance Review for Higher Education, vol. 7, nr. 2, 2017 la adresa: http://www.aracis.ro/publicatii/revista-qar/instructiuni-pentru-autori/

Tematica principala a acestui numar este ”ESG 2015 – Evolutii recente ale standardelor de evaluare externa a institutiilor de invatamant superior”.

Articolele pot fi trimise la adresa de e-mail qar@aracis.ro pana la data de 16 octombrie 2017, data estimata de aparitie a publicatiei fiind noiembrie – decembrie 2017.

A fost tiparit primul numar din anul 2017 al Revistei care este disponibil la adresa: http://www.aracis.ro/publicatii/revista-qar/numarul-curent/

Taguri apel, aracis
news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu

Reguli pentru un dialog civilizat: Comentariile se vor incadra in tematica articolului si se vor referi la articol, si NU la autorul acestuia. Va rugam insistent sa folositi un limbaj civilizat si o limba romana curata si corecta. Comentariile care nu respecta aceste doua reguli simple NU vor fi publicate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii