45 de zile de acces gratuit la Thieme e-journals si Thieme textbooks
19/09/2016
news@umfiasi.ro (424 articole)
0 comentarii
Distribuie

45 de zile de acces gratuit la Thieme e-journals si Thieme textbooks

Thieme vă oferă o perioadă de ACCES GRATUIT la resursele Thieme e-journals și Thieme textbooks pentru o perioadă de 45 de zile.

Thieme E-Journals sunt proiectate special pentru nevoile de cercetare și informare ale instituțiilor academice, școli medicale, spitale, institute de cercetare și industria medicală. Colecția cuprinde 37 de titluri din mai multe domenii specializate printre care Medicină clinică, Imagistică, Ortopedie, Pediatrie, Neurologie, Endoscopie, Chirurgie plastică și Medicină alternativă.
https://www.thieme-connect.com/products/all/home.html

Thieme E-Books este o colecție care oferă acces online la cărțile de referință ale editurii Thieme, cărți medicale și științifice, ce conține manuale din renumitele serii “Color Atlas” și “Flexibook”, bogat ilustrate, full-color ce pot fi descărcate.
https://ebooks.thieme.com/bookshelf

 

SURSA: http://www.e-nformation.ro/events/acces-gratuit-la-resursele-thieme-e-journals-si-thieme-textbooks

Taguri studenti
news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu

Reguli pentru un dialog civilizat: Comentariile se vor incadra in tematica articolului si se vor referi la articol, si NU la autorul acestuia. Va rugam insistent sa folositi un limbaj civilizat si o limba romana curata si corecta. Comentariile care nu respecta aceste doua reguli simple NU vor fi publicate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii