Clic pentru a deschide afișul evenimentului.

Proiect devenit tradiție pentru Asociația Studenților Bioingineri, Conferința Națională de Bioinginerie pentru Studenți și Tineri Cercetători (BENG Conference), se desfășoară în perioada 3-6 mai 2018 și este cea mai mare conferință studențească de profil biomedical din România.

Sub auspiciile Facultății de Bioinginerie Medicală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, scopul manifestării este de a crea un cadru adecvat în care studenții din diferite centre universitare să aibă posibilitatea de a-și prezenta rezultatele științifice ȋntr-o atmosferă deschisă și prietenoasă.

Vă așteptăm cu drag la cea de-a XXI-a ediție a Conferinței Naționale de Bioinginerie pentru Studenți și Tineri Cercetători care reunește, ȋn acest an, peste 250 de participanți, atât studenți ai Facultății de Bioinginerie Medicală, cât și din centrele universitare București, Timișoara, Suceava și Republica Moldova. Prelegerile interactive, și workshop-urile acestui an acoperă arii de larg interes din domeniile Sănătate și al Stiințelor inginerești aplicate ȋn medicină, temele adresându-se atât bioinginerilor, cât și fiziokinetoterapeuților.

Festivitatea de deschidere va avea loc în Facultatea de Bioinginerie Medicală, joi 3 mai 2018, ȋn Amfiteatrul A1, ȋncepând cu ora 16:00, iar vineri, 4 mai, este programată o sesiune de workshopuri atractive, printre care ”Imprimare 3D în medicină și bioinginerie”, „Vitamina C – Stiință, mit, adevăr”, „Consultația kinesiologică și diagnosticul funcțional”, „Terapia manuală ȋn recuperarea patologiilor frecvente ale umărului”. Sâmbătă sunt prezentate lucrările științifice și posterele, iar duminică are loc festivitatea de premiere.