Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași invită toți elevii interesați la o prezentare complexă a ofertei sale educaționale, în cadrul Târgul Universităților Ieșene, care se va desfășura joi, 20 februarie, în ansamblul Palas. Tinerii pot afla detalii despre programele de studiu și admitere, dar pot lua parte și la workshop-uri.

Pe lângă UMF Iași, vor mai fi prezente și celelalte patru universități de stat din Iași:  Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” și Universitatea Națională de Arte „George Enescu”. Tinerii vor primi detalii despre perioadele de înscriere și etapele de admitere ale fiecărei facultăți, locurile disponibile, taxele de înscriere și care sunt perspectivele după finalizarea studiilor. La târg vor fi prezente și peste 20 de asociații studențești, care le vor da elevilor sfaturi despre viața de student și activitățile în care se pot implica în afara cursurilor.

În intervalul orar 10:00 – 19:00, pe lângă oferta educațională, elevii vor putea participa și la workshop-urile: „Cum îmi aleg o facultate?” și „De vorbă cu angajatorii din Iași. Elevii întreabă, angajatorii răspund”. Sesiunile de prezentări oferă răspunsuri detaliate la întrebările specifice tinerilor aflați în punctul în care fac o alegere importantă pentru viitorul lor. Le vor răspunde consilieri în educație de la universitățile participante, dar și specialiști ai companiilor de top din Iași Raiffeisen BANK, Accenture, Endava, Amazon, Conduent.

Târgul Universităților Ieșene este organizat decompania IULIUS împreună cu Raiffeisen BANK și Accenture și face parte din programul „Iași – orașul viitorului tău”, care vizează creșterea atractivităţii Iașului la nivel regional și promovarea lui ca centru educaţional important și oraș ce oferă multiple oportunităţi.

Cei care doresc să paticipe la Târgul Universităților Ieșene și la workshop-uri, se pot înscrie aici: http://bit.ly/tui-inscriere