Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași, Clinica I Oftalmologie a Spitalului Clinic Județean de Urgențe “Sf. Spiridon” Iași, Societatea Română de Oftalmologie, Fundația Oftalmologică “Diapreg” și Societatea de Medici și Naturaliști organizează în perioada 18 – 20 mai „A 53-a Reuniune Anuală a Oftalmologilor RAO 2017”, eveniment cu participare internațională.

În paralel, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din Romania (OAMGMAMR) organizează în aceeași locație „A 9-a Reuniune Oftalmologică a Asistenților Medicali”.

Evenimentele sunt găzduite de Palatul Culturii din Iași.

Peste 400 de participanți – medici primari, specialiști și rezidenți în oftalmologie, alături de asistenții medicali care lucrează în această specialitate – sunt așteptați la lucrările evenimentelor.

Lucrările științifice se vor desfășura de-a lungul a 3 zile în sălile de conferințe ale Palatului Culturii din Iași.

Programul științific va include sesiuni de prezentări orale, sesiuni de postere, mese rotunde și dezbateri grupate în jurul celor două teme științifice principale: „Dificultăți și controverse în oftalmologie” este tema propusă participanților la RAO2017, iar „Introducerea în ortokeratologie” este subiectul în jurul căruia vor gravita lucrările și dezbaterile asistenților medicali.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc joi, 18 mai 2017, începând cu ora 19, la Palatul Culturii din Iași.

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul evenimentelor, accesibil la adresa www.rao-iasi.ro.