Cursuri de prim-ajutor pentru personalul administrativ al UMF Iași

ian. 31, 2023 | @ Administrativ | 0 comentarii

În perioada octombrie 2022- ianuarie 2023, Crucea Roşie din România – Filiala Iași a organizat cursuri de prim-ajutor pentru personalul administrativ al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași.

Angajații Universității și-au însușit  normele specifice privind acordarea de prim ajutor pentru categoriile profesionale expuse riscurilor de accidentare. Concret, aceștia au învățat ce trebuie să facă în diferite situații de accidentare, de la blocarea căilor respiratorii cu un corp străin, intoxicaţii, AVC, infarct, până la  fracturi, luxaţii, entorse etc.

Crucea Roșie Română educă și furnizează cursuri de prim ajutor  de peste 140 de ani.  Cursurile de prim ajutor desfășurate de Crucea Roșie Română au acoperire națională și certificare europeană.

Acordul de parteneriat între Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași și  Societatea Națională de Cruce Roşie din România – Filiala Iași are în vedere instruirea unui număr de aproximativ 350 de lucrători ai Universității.