Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași organizează, în cadrul Centrului de Reușită Universitară, în perioada 25-26 aprilie 2017 (9h00-17h30), evenimentul ”Journées Scientifiques de la Pédagogie des Sciences de la Santé”, alcătuit din conferința ”Journées Scientifiques de la Pédagogie des Sciences de la Santé” și de un curs de formare în pedagogia medicală. Formator invitat este domnul pr. dr. Olivier Armstrong, de la Université de Nantes – Faculté de Médecine, CHU de Nantes, director al CIDMEF Sciences.

Axele tematice ale cursului sunt : Les principes de base de la pédagogie; Relations enseignants- enseignés; Différentes méthodes d’enseignement; Améliorer un cours magistral. Améliorer un stage clinique; Rapports et applications; Différences novice-expert; Maintenir sa compétence pédagogique.

Structurarea cursului cuprinde cele mai noi informații privind metodele moderne de predare și învățare în învățământul superior medical cât și activități interactive de lucru în echipă în care ne putem optimiza tehnicile de predare și evaluare a studenților.

Datorită numărului limitat de locuri, pentru o bună organizare în privința materialelor suport și a certificării stagiului, cei interesati sunt rugati să confirme prezența până la data de 21.04.2017 la adresa de email claudiaelena.dinu@yahoo.com.

Persoanele înscrise vor primi informații suplimentare și programul detaliat al cursului.