Ceremonia de Deschidere SVE 2024

iul. 15, 2024 | @ Presa | 0 comentarii

Duminică, 14 iulie 2024, a avut loc Ceremonia de Deschidere a Școlii de Vară pentru Elevi, organizată de Societatea Studenților Mediciniști Iași în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași.

Proiectul aflat anul acesta la a 2-a ediție se desfășoară în perioada 14-20 iulie și își propune să le acorde elevilor absolvenți ai clasei a 11-a șansa de a experimenta viața de student medicinist. Organizatorii au pregătit celor 46 de participanți un program academic diversificat, cu workshopuri și cursuri susținute de cadrele didactice ale Universității dar nu numai. Activitățile se vor desfășura în cadrul Institutului de Anatomie, Centrul de Simulare „Prof. Univ. Dr. Cristian Dragomir”, Clădirea „Nicolae Leon”. Pentru a le oferi elevilor o experiență cât mai plăcută programul proiectului include și activități sociale precum laser tag, treasure hunt, seară de dans, boardgames, picnic.

În cadrul Ceremoniei au luat cuvântul doamna Prof. Univ. Dr. Anca Sava, Prodecan al Facultății de Medicină, care le-a prezentat participantilor atât Facultatea și istoria acesteia cât și câteva taine ale anatomiei. Organizatorii au prezentat activitățișe specifice Societății Studenților Mediciniști Iași iar la final le-au oferit elevilor un welcome kit tematic Școlii de Vară.

Ceremonia de Închidere se va desfășura sâmbătă, 20 iulie, ora 13:00 în aula „Alexandru Tzaicu”.