Raport pozitiv pentru UMF Iasi din partea EUA
06/09/2016
news@umfiasi.ro (665 articole)
0 comentarii
Distribuie

Raport pozitiv pentru UMF Iasi din partea EUA

Asociația Europeană a Universităților (EUA) prin organismul său de evaluare (IEP – Institutional Evaluation Programme) a dat publicității un nou Raport de Evaluare privind evoluția academică și administrativă a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași.

Raportul semnat de Juan Viñas Salas (Chair), Lennart Olausson, Samin Sedghi Zadeh și Andy Gibbs (Team Coordinator) prezintă punctul de vedere al IEP privind evoluția Universității de la raportul precedent (2012) până în prezent.

În „Concluziile” documentului se arată:

„De la ultimul raport, întocmit în anul 2012, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași a înregistrat un progres important în toată aria activităților sale, într-o perioadă marcată de schimbări profunde și de momente dificile. Corpul academic a decis să susțină un nou Rector, cu o nouă agendă, scopul fiind consolidarea realizărilor deja existente și introducerea de mijloace de lucru transparente și participative. În condițiile în care atingerea acestui scop presupune revizuirea valorilor comunității universitare, echipa de evaluare are încredere că Universitatea va reuși să-și continue procesul de dezvoltare, fundamentat pe succesele deja existente.”

Clic aici pentru a deschide/descarca Raportul IEP în forma sa integrală

Taguri EUA, IEP
news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu