Gest emoționant al studenților mediciniști francofoni: strâng haine și mâncare pentru nevoiași
26/10/2017
news@umfiasi.ro (453 articole)
0 comentarii
Distribuie

Gest emoționant al studenților mediciniști francofoni: strâng haine și mâncare pentru nevoiași

Membrii Asociației Studenților Mediciniști Francofoni (Corporation Médicale de Iași) – Divizia de acte caritabile, din cadrul CMIde la UMF Iași, au demarat o acțiune nobilă: aceea de a strânge haine și produse alimentare pentru oamenii străzii.

Joi, 26 octombrie, de la ora 9.00, în holul Aulei „George Emil Palade”, cei cinci studenți în anul II la Facultatea de Medicină, seria de limbă franceză, coordonați de „chef pôle” Iman Hanna, au amenajat un loc special de colectare. Inimoșii mediciniști, originari din Franța, și-au propus să strângă cât mai multe produse pe care le vor împărți oamenilor necăjiți peste două săptămâni.

Mizăm pe generozitatea voastră. Ajutați-ne, pentru a-I putea ajuta pe ei” – este mesajul transmis întregii comunități umf-iste de către voluntarii mediciniști.

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/polehumanitaireCMI/

Taguri social, studenti
news@umfiasi.ro

news@umfiasi.ro

News@umfiasi.ro este portalul de știri al Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași.

Comentarii

Nu exista comentarii Fii primul care comenteaza acest articol!

Scrie un comentariu

Reguli pentru un dialog civilizat: Comentariile se vor incadra in tematica articolului si se vor referi la articol, si NU la autorul acestuia. Va rugam insistent sa folositi un limbaj civilizat si o limba romana curata si corecta. Comentariile care nu respecta aceste doua reguli simple NU vor fi publicate.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii